Istodor de sfirsit de saptamina: ponturi, socuri, aventuri

Categorii: Brasov, Shoppingul dulce

  • P1010070Popasul în Brasovul vechi a-nsemnat o lecţie despre şcoala veche la cea mai veche şcoală din România, un stat, de o respiraţie şi de-o masă, în centrul lui, o vizită la Biserica Neagră, povestită de o ghidă sactisită, o serpentină dusă pe picioare spre Turnuri: Alb şi Negru. despre lecţia privind vechimea şcolii, ceva mai încolo.
  • Sînt  trei lucruri negre în Braşov: Biserica, Fecioara din Biserica Neagră şi Turnul Negru. Au ars şi au supravieţuit.
  • Sînt multe “case grase” în Braşov, sînt case mari, zdravene. În Sibiu le vezi fragile. Aici, de nezdruncinat. Într-un dans orgolios şi cu o călcătură fermă. Bun, bun, poezie, dar ce te faci cu anuntul pragmatic din poza: calca pe virfuri?

  • Priviţi-le porţile. Bine închise. E ca şi cum casa are destul oxigen să respire singură. Cît i-o fi viaţa de lungă.

Am găsit, amuzament, doar, un grup de beţivi din care unul s-a rostogolit spre casă. Cît a mers prin oraşul vechi, l-am urmat. Aşa am văzut boemia oraşului, cîntăreţii, şi şopingul din nimic: lemn, minerale, ipsos:

Taguri , , , , , , , , , , .
Aboneaza-te la feed-ul RSS sau citeste articole similare din lista de mai jos (daca exista).

Niciun comentariu

Trackbacks

  1. Sighisoara excursie FINAL: ce e bine, ce e rau. RATINGUL uichendist.ro dat Sighisoarei: trei endorfine si un pic. » uichendist.ro
    9 January 2010

Lasa un comentariu


La 220

Aboneaza-te la RSSFii la curent! E gratis! Aboneaza-te prin RSS si citeste articolele in feedreader imediat dupa publicare.

Pub

Comentarii recente

Uichendist pe Twitter

No public Twitter messages.

Youtube, eu tube, noi tube