Istodor de sfirsit de saptamina: ponturi, socuri, aventuri

Categorii: America, Omul. Interviu

“Excursii nebune chiar poti sa faci peste tot, pe-acolo. In delta Mississippi-ului n-am ajuns, si-mi pare rau (am un prieten care a facut-o), in schimb am dormit in igloo in Oregon, am urcat la 3800 de metri (record personal) in New Mexico, am condus pe serpentine si ceata in Colorado, am dormit pe guri de metrou in NY (inveliti in ziare, asta am facut-o doar ca sa vedem cum se simt homelessii, e drept, dupa o lunga noapte de beri si alte alea). Ne-am ascuns de white supremacists prin NE Oregonului, am spart bani in cazinourile din Atlantic City si din Las Vegas, am condus din Utah peste granita, in Arizona, ca sa cumparam alcool (vreo 100 km):)… TImp sa ai, ca aventuri gasesti la greu.”
RESTUL AMERICII LUI NIC AICI. CLICK SI AJUNGETI IN AMERICA.

Taguri , , , , , , , , , .
Aboneaza-te la feed-ul RSS sau citeste articole similare din lista de mai jos (daca exista).

2 comentarii

 1. Comentariu scris de Gabi Koreanu
  Publicat la data de 24.11.2009, ora 7:59 pm

  Nic
  nu stiu in ce masura mai raspunzi la tirurile de intrebari, insa iti pun si eu cateva, asta pentru ca ma bate un gand sa bag un “weekend” de 2 sapt prin USA si Canada. Planul e ceva de genul pe care l-ai propus tu: adica zbor pana la Toronto, fatait vreo 2-3 zile pe acolo, un “snapshot” la Niagara si apoi un drum pana la Chicago. Dupa vreo 2 zile prin Chicago inchiriat SUV si un raid pe Route 66 spre LA. Acum intrebari:
  1. nu se mai circula deloc pe Old Route 66, sau mai sunt unele portiuni deschise?
  2. Din perspectiva peisajului, cam care ar fi punctele cheie pe traseul imaginat de mine (more or less). Grand Canion, Yellowstone le-am pus deja pe agenda.
  3. Daca o pun de drum asa cum mi-am propus, trebuie sa-mi rezerv cazare dinainte, ca-n Europa, sau e mai ca in Romania, poti trage la un motel pe unde te prinde noaptea (asa cum vedem in filme)?
  4. Gasesti usor bilete la un meci de baschet (cred ca ajung in perioada play-offului) sau trebuie cautat pe net?
  5. Care e luna, anotimpul potrivit pentru asa ceva?
  Merci anticipat.

 2. Comentariu scris de Nic Sarbu
  Publicat la data de 25.11.2009, ora 12:17 am

  Buna, Gabi Koreanule!
  1. Sint portiuni bune si lungi din R66 pe care inca se mai circula, prin New Mexico, Nevada si California. Mai sus, spre Chicago, nu sint sigur, da’ pariez ca poti afla pe net.
  2. La nord de Grand Canyon, in Utah, sint doua canioane mai mici dar absolut spectaculoase (Bryce si Zion). Hoover Dam (nevada/arizona) e foarte cool, Joshua Tree National Park in California, Death Valley, dar mai ales Highway 1 (aia dintre San Diego si Seattle, mai ales portiunea de la Monterey catre Portland)…
  3. Nu mi-am facut absolut niciodata rezervari pe unde m-am dus, mereu am tras asa, la cite un motel (mergeam pina gaseam unul, si era si riscant si haios). Aici e cam ca in filme.
  4. LA astea cu baschetul m-ai prins: habar n-am:). Dar tot asa, pe net gasesti. Aaa, la multe meciuri sint asa-numitii “scalpers”, astia care au bilete la negru. insa nu prea stiu preturile.
  5. Cel mai safe este vara. De altfel, iarna, de ex., Grand Canyon e deschis doar partial. Desi NV-ul americi e spectaculos in primavara (martie-aprilie). Aaa, iar vara tirzie-toamna intelegi de ce COlorado se cheama Colorado.
  Multa bafta, fa poze si da-i-le lui Eugen pt site:)
  ura,
  nic

Trackbacks

Lasa un comentariu


La 220

Aboneaza-te la RSSFii la curent! E gratis! Aboneaza-te prin RSS si citeste articolele in feedreader imediat dupa publicare.

Pub

Comentarii recente

Uichendist pe Twitter

No public Twitter messages.

Youtube, eu tube, noi tube