Istodor de sfirsit de saptamina: ponturi, socuri, aventuri

Categorii: Aici plecam de-acasa, Belciugatele, Omul. Interviu, Poza Cultura Istorie, Rating in endorfine

femeia cu plasa belciugatele barbat deschideri

Belciugatele a însemnat şi întîlnirea cu omenescul, omenetul. Am întîlnit bărbatul cu şorţ, ieşit în faţa curţii sale, asta, după ce, cu trei minute înainte văzusem femeia cu plasa de peşte goală. Gîndeam: care e mai împlinit? Bărbatul aşternut pe privit sau femeia terminată de aşteptarea peştelui ce n-a venit în ziua aceea? O inversare de roluri, de lumi, fiindcă plasa cu care bărbatul ani a tot adunat peşte, acum era a femeii, şorţul nemurit în jurul femeii, înobila bărbatul. Timpul acela care te face egal, previzibil, în care ochii nu mai privesc nici spre lumi abandonate, lumi necucerite, nici spre tărîmuri către care n-or ajunge vreodată. Fiindcă, bărbatul cu şorţ şi femeia cu plasa goală vorbesc despre alegere. Au ales să rămînă în Belciugatele. Între iezere. Să se mulţumească cu ce nu vor vedea vreodată.

Taguri , , , , .
Aboneaza-te la feed-ul RSS sau citeste articole similare din lista de mai jos (daca exista).

2 comentarii

  1. Comentariu scris de napirstoc
    Publicat la data de 15.9.2009, ora 10:43 am

    ai vorbit cu ei?

  2. Comentariu scris de madison , jimmy
    Publicat la data de 15.9.2009, ora 6:22 pm

    Eugene , vezi că femeia ţi-a dat…plasă ! Aia e găleată goală !! Şi e o vorbă că-ţi merge naşpa cînd îţi iese-n cale cineva cu ”găleata goală” !!! OK , scuze Oly , pt. că te confundasem cu fiul lui Istodor ! S-aveţi succes de..uichendişti împreună !!

Trackbacks

Lasa un comentariu


La 220

Aboneaza-te la RSSFii la curent! E gratis! Aboneaza-te prin RSS si citeste articolele in feedreader imediat dupa publicare.

Pub

Comentarii recente

Uichendist pe Twitter

No public Twitter messages.

Youtube, eu tube, noi tube