Istodor de sfirsit de saptamina: ponturi, socuri, aventuri

Categorii: Rating in endorfine

N-am vrut sa dau stele locurilor vizitate de mine. De ce? Ca uichendist imi caut fericirea. Imi caut bucuriile mici, comode: un pat bun, o ambianta placuta, chestii eco, adica normalitati, nimic exagerat. Vreau sa ma simt bine. Asta vreau. Si asta am cautat. E nevoie de un astfel de demers. E nevoie de o oglinda independenta sa arate cit de adevarate sint serviciile turistice.

In finalul calatoriilor mele am spus ce e BINE-ce e RAU si am pronuntat CUVINTUL CHEIE, cu ce ramii in memoria afectiva, un gest, o stare, o mincare, un vin, un om.

Uichendist.ro apreciază, în general, locul perfect cu 7 endorfine = mîncarea excelentă, la preţuri omeneşti + somn bun cu vise frumoase + peisaj care te încîntă + atmosfera care sterge stresul şi gîndurile rele (natura+amenajări) + servicii de agrement care te fac să te simţi puternic şi învingător + petrecerea unei seri de neuitat + dorinţa se a reveni.

Cele mai multe endorfine am dat Parisului si Budapestei.

Belciugatele? Borsul de peste.

Valea Doftanei.

Slanic-Telega.

Cimpulung Muscel.

Bran-Moeciu.

Craiova.

Sighisoara.

Constanta.


Taguri , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Aboneaza-te la feed-ul RSS sau citeste articole similare din lista de mai jos (daca exista).

La 220

Aboneaza-te la RSSFii la curent! E gratis! Aboneaza-te prin RSS si citeste articolele in feedreader imediat dupa publicare.

Pub

Comentarii recente

Uichendist pe Twitter

No public Twitter messages.

Youtube, eu tube, noi tube