Istodor de sfirsit de saptamina: ponturi, socuri, aventuri

Categorii: Socotelile

Fie ca povestea sa triumfe. Din septembrie anul trecut uichendistul ti-a oferit povesti, ponturi, informatii. Si o va face in continuare. Ceea ce m-a bucurat a fost faptul ca nici o clipa nu am injurat pentru trafic. M-am multumit cu putin. Sa adun povesti. Sa ne bucuram de stil. Sa ne folosim clickul si imaginatia. Haideti! Votati uichendist.ro la ROBLOGFEST! Sa cistige si povestea, nu doar uritul, raul, clickmania, jegul, injuratura. Aveti buton de vot pe uichendist.ro. E chestia nasoala ca e musai sa te autentifici.

Haideti, faceti si acest pas!

Taguri , .
Aboneaza-te la feed-ul RSS sau citeste articole similare din lista de mai jos (daca exista).

3 comentarii

 1. Comentariu scris de Doina Varga
  Publicat la data de 21.3.2010, ora 11:04 am

  Buna. Felicitari pentru calificarea in finala la roblogfest. Iti propun un schimb de voturi. Din partea mea vei primi un vot la aceasta sectiune, iar tu sa-mi dai un vot pentru Arta culinara Doina, la sectiunea blog culinar. Daca esti de acord, te rog sa imi raspunzi aici:
  http://nicuvar.wordpress.com/va-rog-un-vot-la-roblogfest/
  Succes,
  Doina

 2. Comentariu scris de Adrian Enaru
  Publicat la data de 21.3.2010, ora 1:41 pm

  Salutare! Daca iti faci cont aici, echipa Afonique iti ofera 2 voturi, ca suntem 2 insi, fireste. :D Daca nu, sa fii sanatos/sanatoasa!
  Contacteaza-ma pe blog sau pe mail, daca vrei sa punem detaliile la punct.

 3. Comentariu scris de Bymnenapy
  Publicat la data de 20.10.2012, ora 6:56 pm

  If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#2465 – levitra 10 mg, buy cheap levitra or this link http://onlinelevitrabuy.com/#2012 online

Trackbacks

Lasa un comentariu


La 220

Aboneaza-te la RSSFii la curent! E gratis! Aboneaza-te prin RSS si citeste articolele in feedreader imediat dupa publicare.

Pub

Comentarii recente

Uichendist pe Twitter

No public Twitter messages.

Youtube, eu tube, noi tube