Istodor de sfirsit de saptamina: ponturi, socuri, aventuri

Categorii: Stiu Bucurestiul

balcon bun de conservat cu tot cu caverne si mucegaiAcesta este inca un pas prin Centrul Istoric:

Ce a fost mai periculos, a cazut deja. Asa ca se poate trece pe sub balcon fara teama. Lorymex va asteapta sa mai reveniti!

balcon bun de conservat 2Este un balcon bun de conservat cu tot cu caverne si mucegai – Daca ai tarie de caracter si rezisti la traversarea uratului din Centrul Istoric, iti iei rasplata la beauty center,

Da, de asta e buna idee a lui Eugen Ciocan: Centrul Istoric e atit de degradat, bombardat incit un ghid ar fi nostim sa povesteasca ciracilor lui lucrurile asa cum sint. sa povestesti despre rau si urit, daca frumosul nu te ajuta, nu e cu tine.

As face o scurta recapitulare a demersului uichendist&Fotocabinet. De doua-trei ori pe saptamina vom vorbi despre Bucuresti. Estetic, Turistic si omenesc.

Am spus ca Bucuresti nu are un Centru Istoric decit cu numele. Nimeni nu-l respecta, nimeni nu-l recunoaste, nimeni nu-i pune cel mai banal indicator. Eugen Ciocan are Fotocabinetul pe Lipscani. Am spus: asta este CENTRUL, locul fiind viu datorita lui. Proaspat renovat da clasa intregului Lipscani. Avind bun gust, respectind trecutul. Fiind el insusi creator de om. Mai mult, Fotocabinetul gazduind o atitudine VERSUS, oameni cunoscuti din spatiul public frumos imbracate, minunat pozate pe locuri mizere. In felul acesta arata: uite cum e locul, nu-l vede nimeni?

Din acest Centru al Centrului Istoric am pornit in imprejurimi. Eugen Ciocan este cel care povesteste de fiecare data. A identificat doua spatii demente. O cladire facuta in trei stiluri, pardon, doua dintre ele fiind ideile proprietarilor  despre cum arata un WC-ul public. Si un loc abandonat demult cu matele unui incep de constructie. Ambele lovesc timpla trecatorului. Ultima, o fi investitia unora sau altora, dar din clipa in care este intr-un Centru Istoric, sta cu desuurile la vedere de ani de zile, de ce n-o amendeaza nimeni. Sa-i dai proprietarului amenda pina moare!

Taguri , , , , .
Aboneaza-te la feed-ul RSS sau citeste articole similare din lista de mai jos (daca exista).

Lasa un comentariu


La 220

Aboneaza-te la RSSFii la curent! E gratis! Aboneaza-te prin RSS si citeste articolele in feedreader imediat dupa publicare.

Pub

Comentarii recente

Uichendist pe Twitter

No public Twitter messages.

Youtube, eu tube, noi tube