Istodor de sfirsit de saptamina: ponturi, socuri, aventuri

Categorii: Aici plecam de-acasa, Stiu Bucurestiul

P1010168Această clădire, să=i spunem clădire, a fost sediul de campanie al lui Traian Băsescu. Da, era demenţa aia plină de lumină şi goală de orice estetică. Acest PUZ a fost înălţat în timp. Avem cel puţin patru ani de mandat Băsescu şi cu alţi 4 Videanu. Acest melanj de şefie a dat hidoşenia din capul Lipscanilor. Cum am ajuns la concluzia asta? Aprobările pentru Lipscani de dărîmare-construire se dădeau, se dau şi se vor da de către Primăria Capitalei. Pe hîrtiile acestor construcţii se află ambele semnături: Băsescu-Videanu. Iată un exemplu de încurajare a urîtului.

Vă amintiţi cum era scăldat locul în lumină şi gropile cu apă ale toamnei păreau licurici la televizor? Da, gest de un lux nebun pe vreme de criză. Ne-a plăcut. Mulţumim. S-au bucurat cîinii vagabonzi. Se încălzeau la reflectoare. Curată operaţiune “serviciu contra serviciu”.

P1010165Să nu rîdem puţin? Hai s-o facem. Clădirea a giorno luminată în campanie şi acum abandonată se află lîngă magazinul Bucureşti, escrocheria lui Vanghelie. Clădire obţinută prin artificii, Vanghelie a lăsat-o să se prăbuşească. Ca s-o facă după chipul şi asemănarea lui. Degradarea însă (ştiţi şi voi că asta e metoda de a dărîma oriunde o clădire protejată) degradarea magazinului Bucureşti a mers mai greu decît la clădirea năşită de Băsescu-Videanu. Asta e, se întîmplă. Ghinion, nene Marean. Degradare mişto, Băsescu-Videanu.

ASTFEL ÎNCEPE LIPSCANIUL. Aşa că n-are de ce să ne uimească ce-a păţit. De ce-a păţit-o aşa de rău.

Taguri , , , , , , , .
Aboneaza-te la feed-ul RSS sau citeste articole similare din lista de mai jos (daca exista).

3 comentarii

 1. Comentariu scris de inlocsadorm
  Publicat la data de 26.4.2010, ora 10:02 am

  superficial si dezinformat sau doar tembel sau simplu propagandist de partid ? asta e intrebarea pe care mi-o pun aproape de fiecare data cand citesc cate o petarda din asta.
  felul in care s econstruieste in romania are prea putin a face strict cu semnatura primarului. primare comite, prin semnare, doar un gest formal. a, ca sunt cazuri in care primarii initiaza unele dintre constructiile nefericitelor noastre orase, e alt aspect.
  va sa zica, ce zici tu pe blogurile astea de cacao, sau prin ziarele de cacao unde arzi gazul de pomana, sunt constatari rudimentare, la indemana oricarei babe cu ceva carte.
  daca iti inchipui ca esti cool ca ai sesizat uratenia unei cladiri oarecare, afla ca nu esti. ai fi probabil stupefiat sa afli ca o groaza dintre cladirile pe care tu le consideri misto si ca lumea sunt d efapt niste ordinarii de ultima speta.
  ce plictiseala ucigatoare !

 2. Comentariu scris de Istodor
  Publicat la data de 26.4.2010, ora 11:00 am

  o sigur ca n-are legatura. coincidenta: semnatura primarului si sediul de campanie. coincidentza. ce sa-i faci.

 3. Comentariu scris de Iulian
  Publicat la data de 26.4.2010, ora 11:22 am

  Tu chiar crezi ce spui? Sau doar s-a potrivit cu un scenariu si crezi ca ala-i adevarul. Tipic pentru “jurnalistii” romani – anchete “serioase” cu rezultate scandaloase.

Trackbacks

 1. Bucuresti, al nostru esti: Ancheta uichendistului – 14547th Edition « RP stiri
  26 April 2010
 2. Lipscani, razboaie neterminate. Basescu-contributia inestimabila « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET
  26 April 2010
 3. Lipscani, razboaie neterminate. Basescu-contributia inestimabila | e-Opinii.ro | doar opinii... atât! | by George Fedorovici
  26 April 2010
 4. uberVU - social comments
  28 April 2010

Lasa un comentariu


La 220

Aboneaza-te la RSSFii la curent! E gratis! Aboneaza-te prin RSS si citeste articolele in feedreader imediat dupa publicare.

Pub

Comentarii recente

Uichendist pe Twitter

No public Twitter messages.

Youtube, eu tube, noi tube