Istodor de sfirsit de saptamina: ponturi, socuri, aventuri

Categorii: Aici plecam de-acasa

N-avem discutii de nivel, n-avem filosofi de anvergura, n-avem literatura de mare respiratie fictionala, n-avem strazi, n-avem sosele, n-avem paduri virgine, n-avem munti decit cu PETuri, n-avem constiinte, n-avem comentarii la inaltime, n-avem multi mesteri fara sa dea tzeapa, n-avem traditii, n-avem mincare 100% bio, eco, n-avem oengeuri care sa nu fure, n-avem guvernanti care sa nu faca o parantoarsa, n-avem usi la locul lor, n-avem presedinti decit din aceia care se infring pe ei insisi, daca nu-i infring securitatea, n-avem pe scurt nimic inaltator. Brandul second hand al Elenei Udrea ni se potriveste, adinc rascoleste fiinta noastra. Furat un pic, scalimb la slogan, omorit in fasa, BRANDul e doar ceea ce e: o para intoarsa intre acolitii PDL, o tzeapa de doua parale, o inocentza de-a blondei. E tot ce nu place noua mai mult: o prostie de comentat la nesfirsit. Vai, de criza invocata, ca si de aia ne batem joc! Este un exemplu de cum vede udrea administrarea banilor pe drumul cretin al unei economii de furat.

Taguri , , , .
Aboneaza-te la feed-ul RSS sau citeste articole similare din lista de mai jos (daca exista).

4 comentarii

 1. Comentariu scris de Dedalus
  Publicat la data de 30.7.2010, ora 1:08 pm

  Oricum e inutil.

  Chiar crede cineva ca o frunza jumate verde jumate bleau o sa atraga pe cineva in Mica Africa?

  Si ce ti se pare tie asa de grav? Toate ministerele contracteaza firme straine pe valori de 100 de ori pretul de piata, sub obladuirea legii.

  Intelegi matale? Legea achizitiilor publice e facuta sa favorizeze asemenea lucruri. De ce? Pai, din banii putini care au mai ramas, trebuie sa se infrupte cine trebuie. Nimeni altcineva nu trebuie sa ajunga la ei.

  Operatiunea “Bani pentru ai nostri!” nu este o operatiune de coruptie, ci una de subminare a economiei nationale, pentru ca:
  a) Legea este modificata voit pentru a acoperi sifoanrea banilor spre cine trebuie
  b) Aceste metode au o raspindire universala: 90% din contracte sunt cu dedicatie si supraestimate
  c) Majoritatea banilor ies din tara (ia uita-te in statistica economiiilor cetanetilor romani si vei vedea cum suma banilor depusi in strainatae s-a dublat-triplat in in timp ce suma depusa in Ro a scazut. Crezi a Baba Rada si-a scos banii de le CEC si i-a depus la HVB Banck Switzerland, carandu-i cu valiza in Jumbo Jet?!

  Traim in plina societate nazista, cu caracteristiceile Portugaliei lui Salazar.

  Nu vorbesc la viitor, ci la prezent: avem regim social nazist.

  Sigur insa ca nu arata ca in filmele cu Hitler, petnru ca de atunci societatea s-a mai schimbat in aparente. Dar esential e acelasi lucru: o societate in care o mana de oameni isi iau partea leului din bugetul de stat, cu pretul spolierii populatiei si a firmelor locale.

  Nu m-as mira ca maine sa vina la usa mea politia si sa ma aresteze pentru cine stie ce vina inchipuita.

  Acesta este urmatorul pas, pana la care nu mai e chiar asa mult: politia politica.

  Studiaza inceputul secolului XX si imi vei da dreptate: traim in plin regim nazist.

 2. Comentariu scris de Dr Marutza
  Publicat la data de 30.7.2010, ora 2:23 pm

  Romania se lupta (pe bani f. multi si de mult timp!) pentru un brand care sa faca praf turismul international! Ba “ca avem”, ba “ca sumtem”, cand de fapt realitatea trista e alta! Nici n-avem – sau ceea ce mai avem nu stim gestiona, si nici nu suntem compatibili cu piata externa ! Si atunci? Vindem piele ursului din padure si cei care se mai lasa pacaliti si vin odata, ca a doua oara nu-i mai vezi! In strainatate turistul e rege si e tratat ca atare, ca orice client care a investit in ceva. In Romania nu exista personal calificat si esti tratat deplorabil, furat si balacarit verbal! Inainte de brand si reclame promitatoare, asigurati-va ca aveti si locatiile si oamenii corespunzatori! De ce or fi bulgarii mai destepti, nu stiu, dar ei au rezultate si turisti multumiti!!

 3. Comentariu scris de dojo
  Publicat la data de 31.7.2010, ora 8:36 pm

  Din pacate ai dreptate. S-a lucrat asa cum se lucreaza in Romania, se incearca o vopsire proasta de gard, desi fondul este la fel de paduchios ca intotdeauna.

 4. Comentariu scris de Transport Funerar
  Publicat la data de 3.8.2010, ora 3:07 pm

  Foarte tare titlu și articolul. Din păcate și tare DUREROS.

Trackbacks

 1. Istodor » Blog Archive » Sa moara mama, chiar e bun brandul coanei Udrea: se potriveste tarii si mie, ca roman, ca om, ca gindac, ca hotz
  30 July 2010
 2. Sa moara mama, chiar e bun brandul coanei Udrea: se potriveste tarii si mie, ca roman, ca om, ca gindac, ca hotz | istodor.ro
  14 March 2011

Lasa un comentariu


La 220

Aboneaza-te la RSSFii la curent! E gratis! Aboneaza-te prin RSS si citeste articolele in feedreader imediat dupa publicare.

Pub

Comentarii recente

Uichendist pe Twitter

No public Twitter messages.

Youtube, eu tube, noi tube