Istodor de sfirsit de saptamina: ponturi, socuri, aventuri (v1.0 beta)

Categorii: Muzici si mirosuri, Sfantul gratar: si aperitiv si desert, Somnul lin si sforaitul aproape

afis spectacolAcum Belciugatele trece prin testul Istodor de metafizică. Testul pesupune identificarea celor 4 novirostelbro: Noaptea are noaptea înainte. Ai nuntă-nuntă în două din cel;e trei restaurante. Zdranga-zdranga. Greu de dormit. Vinul, vinul roşu, al casei şi al acestei nopţi este cel de la pensiunea DIANA, nu Eliza, nu Iazuri. Stelele? E plin de stele. În iarba cu greierii stai şi vezi toate ursele, ursitele. Acum aproprie-te de lac, acoperă-te cu beznă, tu însuţi. Nici o broască nu te ia la întrebări. Eşti tu şi cerul. Uite, acum, pe tricou sare un greier. Ce viitor o avea. Testul NoVirosStelBro este de trei stele din patru. Noaptea amestecă manele cu tehno. Dar, ce să-i faci? O femeie e bucuroasă: îşi începe căsnicia.

Staţi aproape. Mîine restanţele: drumul spre Belciugatele. Prînzul de azi, de mîine din Belciugatele. Somnul în dormitorul cu perete albastru. Şpritzurile-vinurile. Toaletele. Oameni. Şi alte trăiri.

La Valea Iazurilor cîntă Nyno şi Beto, puştanul lui Nyno, formaţia Etno din Urziceni. Avem şi fete ce ne încîntă cu dansuri orientale. Rezervări: 0788158803

Momentul sponsorului

Taguri , , , .
Aboneaza-te la feed-ul RSS sau citeste articole similare din lista de mai jos (daca exista).

6 comentarii

 1. Comentariu scris de Sol
  Publicat la data de 12.9.2009, ora 11:21 pm

  Istodor, esti singur sau ai companie?

  Raspunde
 2. Comentariu scris de napirstoc
  Publicat la data de 12.9.2009, ora 11:28 pm

  somn usor calator

  Raspunde
 3. Comentariu scris de Sol
  Publicat la data de 13.9.2009, ora 12:11 am

  @napirstoc ce somn? :) lasa omu` sa simta natura, oricum nu doarme de lautari.

  Raspunde
 4. Comentariu scris de madison , jimmy
  Publicat la data de 13.9.2009, ora 1:11 am

  …vrem poze , Eugene ! Chitanţe , picoliţe , bacşiş , politică de CL. , votează ţăranii de acolo în NOV. , cum e pâinea Bărăganului , mai sînt ”daciile” la modă acolo ş.m.a. , OK !?

  Raspunde
 5. Comentariu scris de Andrei from USA
  Publicat la data de 13.9.2009, ora 3:56 am

  Cineva intreba daca esti singur. Pai daca erai singur, in timpul asta faceai, ca mine 2,000 de km, de la New York la Miami. Am plecat seara pe la 7 si la 5, a doua zi, eram la Beaf Eater, in colt la Hollywood Bulevard, un faimos restaurant argentinian, ca sa prin un loc la masa pe terasa – loc in care se si fumeaza. Este la fel de adevarat ca nu am intalnit nici o bariera si oricat as fi fost de tentat sa ma opresc la Casa Alba in DC, ora era prea tarzie.

  Raspunde
 6. Comentariu scris de clementina
  Publicat la data de 13.9.2009, ora 9:54 am

  Salut, Eugen. de cind ai devenit atit de poetic si …metafizic? Stelele, ursitele, nunta…Poate, totusi, va veni si o broscuta care te va lua la intrebari. Numai sa nu se dovedeasca…print.

  Raspunde

Trackbacks

Lasa un comentariu


La 220

Aboneaza-te la RSSFii la curent! E gratis! Aboneaza-te prin RSS si citeste articolele in feedreader imediat dupa publicare.

Pub

Publicitate

Comentarii recente