Categorii: Sfantul gratar: si aperitiv si desert
65 lei: heineken, 2 bucăţi, ciorbă de peşte 5 lei, sălău prăjit 16 lei, chefal prăjit 15 lei, mămăligă, mujdei de usturoi, salată gogoşari.
Vroiam peste. M-am ales cu un loc la masa, un soare bine tinut pe cer si marea neagra. Despre mincare. Nimic de povestit. Ce scrie pe notă, asta e. Mîncarea asta n-are poveste. On Plonge, categoria popular, pe faleză. Pe unde trec: pozari sa-ti faca poze la 10 lei-30 lei, motociclete, maşini de fiţe, muţi cu obiecţele veveriţe, pixuri de vînzare. Trec prin ciorba ta.
Iată o perspectivă a zonei din jurul On Plonge.
Bun, varianta cealaltă, la etajul unu-doi. Un fel e 30 lei. Gătit nu ştiu cum şi nu ştiu de ce. Nu, nu-mi trebuie şi vedere asupra mării, ioc. Şi fiţe multe. Am intrat, am fugit. Mesele anapoda, atmosferă de bodegă.
Si, apoi, iata iar si iar Constanta: cersetori, pisici, case vechi anapoda, PETuri tone:
CONSTANTA veche si buna e asta, descoperita pe net intimplator: